Goede start van Bumpers jeugdteams in eerste competitieweekend

Jongens U18 winnen ruim in Boxtel: 43-85

Daar beide ploegen niet wisten hoe men tegenover elkaar stond was het in het eerste kwart aftasten (11-15). Door de druk in de defense op te voeren in het 2e kwart werd de achilleshiel bij JRC blootgelegd. De vele balverliezen warden door onze mannen goed omgezet in snelle scores (9-28). Na rust hield Bumpers de druk erop zodat an 3 kwarten er een score van 27-71 op het scoreboard stond. De vermoeidheid vroeg zijn tol bij beide ploegen in het laatste kwart maar dat mocht ook wel. Een solide 43-85 score was het resultaat. Komende week wacht de thuiswedstrijd tegen het tweede team van High Five. Als men op deze weg doorgaat hoeft men voor niemand onder te doen.

Jongens U22 te sterk voor Blauw Wit: 81-98

Bumpers U22-1 was vorig jaar ook al actief in de 1e klasse. Ondanks dat er enkele spelers zijn afgehaakt is er met de terugkeer van Manolis een echte pointguard bijgekomen. De 1 tm 3 positie zijn zoals we in de voorbeschouwing al aangaven daarmee goed tot zeer goed bezet. Dan de wedstrijd;  het was een mooie wedstrijd die eerlijk en fysiek door beide partijen verzorgd gespeeld werd. Vanwege de vroege start van de competitie waren helaas niet alle U22 spelers aanwezig, echter het team heeft zich met zeven spelers kranig verweerd en een fantastisch resultaat behaald. De tegenstander maakte hun debuut op dit niveau, maar qua leeftijd zat er geen verschil in met Bumpers. Er wordt momenteel goed en fanatiek getraind, de verwachtingen zijn dan ook dat het team met de ervaring van vorig jaar op zak en de nieuwe trainingsaanpak van Cleo en Maurice, de spelers zullen groeien.