Wedstrijdverslagen weekend 11-12 november

Heren 1 soepel langs Heeze: 82-55 winst

Het contrast thuis en uit is levensgroot, dit lek heft  Bumpers nog niet boven maar vandaag speelde men thuis en dus wederom geconcentreerd. De gasten waren niet in staat weerwoord te geven. Bumpers liep soepel weg naar 26-6 en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Met drie winstpartijen haakt Bumpers weer aan bij de middenmoot. Het verschil tussen de top en onderin is klein, iedereen kan van iedereen winnen.

Jongens U22-1 met blauw oog naar overwinning (OT): 72-65

Bumpers starte furieus en kwam op een 28-11 voorsprong. Niets aan de hand zou men zeggen tegen een tegenstander die slechts met 6 spelers was afgereisd. Daarna was het echter afgelopen met de scores bij Bumpers, te gehaast, geen rake schoten etc en dus een tegenstander die weer kon aanhaken.  Naarmate de wedstijd vorderde raakte het spel van Bumpers steeds meer gefrustreerd zodanig dat OBC 5 minuten voor tijd zelfs op een 7 punten voorsprong kwam. De kleine bezetting brak OBC steeds zichtbaarder op. Bumpers hield het tempo hoog en hoewel men nog veel kansen miste liep OBC op zijn laatste benen. Het duurde tot 10 seconden voor tijd dat Bumpers de stand gelijk trok. In de verlenging was het duidelijk dat onze mannen gingen winnen, bij de gasten was de pijp leeg. Met een blauw oog de winst pakken noemt men nomaliter een winstpartij zoals dit. Bumpers blijft koploper samen met Virtus

Jongens U22-2 boeken progressie, wel nog 56-76 verlies tegen Fanatics

De valkuilen van het team zijn bekend, hard rennen, veel energie steken in niet efficiente akties , veel 1-1 etc. Vooraf werd afgesproken dat men niet in deze valkuilen wilde trappen deze wedstrijd. Gekozen werd voor een kleine 2-1-2 zone en getracht werd zeer compact te spelen. Het 1e kwart was hierdoor heel aardig. Na 10-10 liepen de gasten weg naar 11-21 echter Bumpers kwam ook weer sterk terug, ruststand  30-40. Na rust was vooral de verdedigende organisatie (compact spelen)  niet altijd aanwezig en de gasten begonnen bovendien nu ook vanaf de direpuntslijn raak te gooien. Bumpers bleef knokken en gediciplineerd spelen echter zag het verschil wel oplopen naar 20 punten. Na afloop had eidereen toch een goed gevoel over de wedstrijd.

Jongens U18 doen geode zaken in Tiburg: 45-55 winst.

Thuis werd er nog met eenzelfde verschil verloren van High Five, vandaag was het andersom. Met vier overwinningen pikt Bumpers weer aan bij de middenmoot