Wedstrijdverslagen weekend 28-29 oktober

Dames op stoom in topper uit bij Yellow Sox: 61-86

Eindelijk was er sprake van een wedstrijd tegen een top drie ploeg. Na de vorige drie overwinningen was er nog steeds twijfel of het spel goed genoeg zou zijn tegen de betere ploegen. Welnu vandaag kregen we antwoord. Aan de hand van een briljante Rebekka Verkerk (40 punten!) nam Bumpers bij de start direct afstand van de gastgever, bij 9-27 stopte de teller eind 1e kwart. Bumpers consolideerde de voorsrpong tot 27-42 bij rust en geen vuiltje leek er aan de hand. Na rust gaf Yellow Sox gas en kwam terug tot 39-44. Verder dan dat lieten onze dames het echter niet komen. Met een 50-59 voorsprong ging met het laatste bedrijf in. Na een paar minuten kwam Bumpers terug in de scorende flow van bij aanvang wedstrijd, en liet Yellow Sox kansloos. Met een fraaie 51-86 overwinning nestelt Bumpers zich met de maximale score van 4 op 4 aan kop van de ranglijst. Nu volgen eerst een paar weken pauze alvorens het 18 november verder gaat.

Jongens U22-1 klopt Jumping Giants: 62-48

Een gehavend Bumpers hoefde niet tot het uiterste te gaan om de gasten, die nieuw zijn in de klasse, van zich af te houden. Met slechts 6 spelers werd het een eenvoudige 62-48 overwinning en blijft men meedoen om de strijd voor de eerste plek.

Jongens U22-2 met minimale bezetting kansloos tegen koploper Jump. Giants:

Met slechts 5 spelers was het vooraf duidelijk dat het vandaag geen eerlijke strijd ging worden. Halverwege viel het tablet uit en moest met een leeg DWF de wedstrijd worden vervolgd. De eindstand is niet bekend echter het werd een ruime nederlaag.

Bumpers U16 speelt zichzelf naar nederlaag in topper tegen Aeternitas: 48-64

Bumpers heeft de nederlaag vandaag volledig aan zichzelf te wijten. Men speelt gewoon weg te wild om aanspraak te kunnen maken op de overwinning. Het wilde spel kost veel persoonlijke fouten en dit brak Bumpers in het 4e kwart op. Bij 44-48 was het nog een wedstrijd maar men werd uitgespeeld toen Bumpers met 4 spelers verder moest. Tegenstander Aeternitas speelde gecontroleerder en kon zodoende ook ‘langer mee’.

Gemengd U10 nipt naar overwinning tegen Kimbria: 36-33

De wedstrijden tegen Kimbria liggen beide ploegen wel. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en vandaag trok Bumpers nipt aan het langste eind. Uit werd er met 30-28 verloren, vandaag mocht een mooie 36-33 worden bijgeschreven.