Wedstrijdverslagen weekend 4-5 november

Jongens U22-1 behoud koppositie na zege op Blauw Wit: 89-58

Tegen de hekkesluiter had Bumpers vandaag weinig moeite. Het verschil was duidelijk aanwezig, toch is het bewonderswaardig hoe Blauw Wit de wedstrijden ingaat. Hoewel puntloos valt dit niet af te zien aan de inzet en het getoonde spel. Bumpers stond bij rust al 25 punten voor en zodoende kon iedereen aan voldoende speeltijd komen.

Jongens U22-2 tenonder tegen Fanatics: 41-88

Bumpers speelt een moeilijk seizoen, met het (te) kleine team is men niet opgewassen tegen de tegenstanders. Zo ook vandaag, het verschil was lang niet grotere dan 20 punten echter in de 2e helft begon men alleen nog maar te schieten. Fanatics maakte dankbaar gebruik van de missers via snelle breaks.

Jongens U18 pakken 3e zege tegen JRC: 68-34

Na vijf nederlagen was er vandaag weer een gelegenheid om de winst te pakken. Tegen de nummer laatst wist men vantevoren dat de twee punten in Sittard zouden blijven. Bumpers was beter en vooral balbehendiger, dit zorgde dan ook voor het verschil.

Jongens U14 maat te groot voor Fanatics: 109-33

De uitslag zegt genoeg, het is onbegrijpelijk waarom men dit niveau afgelopen week niet kon brengen uit bij Tracks.

Gemengd U12 tenonder na matige 2e helft: 29-52

Bij rust was het verschil 20-28. Bumpers speelde goed samen iets waar de laatste weken op de training veel aandacht aan is besteed. Na rust vergaten de spelers echter de goede punten en verviel men weer in 1 tegen 5 basketball. Het verschil liep hierdoor sterk op.

Gemengd U10 pakken verrassende zege bij Yellow Sox: 26-37

Na de winst op Kimbria heeft Bumpers de smaak te pakken en boekte men vanmiddag uit in Bakel de 2e zege.