Wedstrijdverslagen weekend 7-8 oktober

Deze week was er geen glazen bol en kunnen we niet terugkijken. Vandaag zijn de volgende wedstrijden gespeeld:

Jongens U22-1 winnen topper van EBBC: 76-54

Bumpers had een droomstart tegen de koploper. De gasten misten alles in het 1e kwart en bij Bumpers viel alles. Bij 22-4 en 5 driepunters wist de koploper dat het een zeer moeilijke middag kreeg. Bij de start laatste kwart was het 54-40 en kon het theoretisch nog alle kanten uit, maar Bumpers liet het zover niet komen. De start was direct goed, Sander gooide er meteen 3 driepunters in en goodie daarmee de wedstrijd op slot. Conclusie van vanmiddag, Bumpers was volwassener en cooler in hun spel dan de gasten die te gehaast telkenmale naar de ring vertrokken en evenzomale hopeloos misten. Een verdiende overwinning, met deze winst neemt Bumpers de 1e plaats over (doelsaldo).

Jongens U22-2 verliezen wederom, nu thuis van Vido: 64-80

Dit seizoen wilt het nog niet vlotten met onze mannen. Vandaag was de kans om voor de winst te gaan. Bij rust was het 39-44 en was het nog een wedstrijd. De 2e helft speelde Bumpers te gehaast en maakten de gasten dankbaar gebruik van de breakkansen die het daardoor kreeg. Het gaat vooruit maar het moet nog beter!

Jongens U18 met minimale bezetting tenonder in Veghel: 76-51

De donderdag en vijdag stonden in het teken van voldoende spelers te ronselen om te kunnen afreizen. Uiteindelijk bleek men toch over zes spelers te kunnen beschikken. Zichtbaar was dat de energie in de randzaken was opgegaan en dat Attacus vanmiddag de betere ploeg was.

U14 verstevigd koppositie: 83-27 winst tegen Dunatos

Bumpers heeft tegenwoordig geen kind meer aan Dunatos, men weet dat men de betere ploeg is. Wederom was het verschil aanzienlijk.

U12 speelt aardige wedstrijd maar kom tekort tegen Dunatos: 41-76

Bumpers realiseert zich dat het voor de kerst niet veel in de melk te brokkelen heeft in deze competitie dus moet de vooruitgang in de kleine zaken gezocht worden. Vandaag was dat het puntenrecord in scores. Komende weken zal echter nog veel aan de defense moeten worden gewerkt.