Ereleden van Bumpers

Niet zomaar een pagina op deze website. Dankzij onze ereleden is BC Bumpers na meer dan 50 jaar nog steeds een basketbalbegrip in Zuid-Limburg. Daarom delen wij graag met jullie wie onze ereleden zijn. 

Math Gijsen 

Zonder Math was er geen BC Bumpers geweest. Oprichter in 1969 en sindsdien al decennia lang betrokken bij onze club. Ook de latere generaties zijn Math vaak als supporter en in de kantine tegengekomen. Dankjewel Math!

  

Akkie Kersten

Voor velen is de aanblik van de Stadssporthal verbonden met de aanwezigheid van Akkie. Als voorzitter was hij altijd aanwezig en geen taak was hem te gek. Betrokken en begaan met alle teams. In 2022 is Akkie overleden, hij wordt gemist. Akkie, bedankt! 

 

Bart Janssen

Bestuurslid, trainer, supporter, mentor, technische zaken, communicatie, editor van het clubblad. Wat heeft Bart niet gedaan?! Met hart en ziel zet hij zich al vanaf de jaren 80 in voor BC Bumpers en hij heeft menig Bumpertje zien doorgroeien naar volwassenheid. Dankjewel Bart! 

 

Frank Schrage

Voorzitter sinds 1984 en jarenlang vormde hij samen met Bart Janssen het bestuur van BC Bumpers. Gezamenlijk hebben zij de club overeind weten te houden. Dankjewel Frank!