Ereleden

Niet zomaar een pagina op deze website. Dankzij onze ereleden is BC Bumpers na meer dan 50 jaar nog steeds een basketbalbegrip in Zuid-Limburg. Daarom delen wij graag met jullie wie onze ereleden zijn. 

Math Gijsen 

Zonder Math was er geen BC Bumpers geweest. Oprichter in 1969 en sindsdien al decennia lang betrokken bij onze club. Math is voorzitter geweest van 1970-1975 én van 2005-2008. Daarnaast is Math vanaf 2009 enkele jaren trainer geweest bij de jongste teams tot aan zijn afscheid. Ook de latere generaties zijn Math vaak als supporter en in de kantine tegengekomen. Dankjewel Math!

  

Akkie Kersten

Voor velen is de aanblik van de Stadssporthal verbonden met de aanwezigheid van Akkie. Als voorzitter sinds 2009, was hij altijd aanwezig en geen taak was hem te gek. Altijd bezig om het zo goed mogelijk te regelen. Betrokken en begaan met alle teams. In 2022 is Akkie overleden, hij wordt gemist. Akkie, bedankt! 

 

Bart Janssen

Bestuurslid, trainer, supporter, mentor, technische zaken, communicatie, editor van het clubblad. Wat heeft Bart niet gedaan?! Met hart en ziel zet hij zich al vanaf de jaren ’80 in voor BC Bumpers en hij heeft menig Bumpertje zien doorgroeien naar volwassenheid. Denk je aan Bumpers, dan denk je aan Bart. Dankjewel Bart! 

 

Frank Schrage

Voorzitter van 1983 tot 1996, samen met Bart Janssen vormde Frank het bestuur van BC Bumpers. Met zijn energie en vasthoudendheid groeide Bumpers qua organisatie én ledenaantal. In 1991 nam Frank het initiatief voor een onvergetelijke basketballtrip naar Spanje. In 1996 nam Frank afscheid als voorzitter en ging recreatief basketballen bij Kimbria. In 2018 is Frank overleden, wij zullen hem niet vergeten. Frank, bedankt!