Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan BC Bumpers, zonder dat het jou een cent extra kost! Voor jou een kleine moeite, voor ons van grote betekenis! Iedereen, voor zowel leden als niet-leden, is het mogelijk om BC Bumpers GRATIS te sponsoren via EEN klik. Door hier te klikken verschijnt een overzicht van verschillende websites, zoals Bol.com, Zalando, ThuisBezorgd.nl, en nog véél meer! Elke aankoop bij iedere online bestelling levert ons een paar cent extra op, terwijl je zelf géén extra kosten betaald.

Wil je BC Bumpers ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de Sponsorkliks pagina van BC Bumpers. Je kunt hiervoor klikken op de banner of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BC Bumpers. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert BC Bumpers hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BC Bumpers weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen.